16 Haziran 2010 Çarşamba

Dostun Bir Gün Düşmanın Olabiliyormuş..

Senelerdir yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen arkadaşımla bugün yollarımız ayrıldı.Hem de sebebi o kadar boktan bir şey ki.Sanırım herkes bir gün el olabiliyor.Canım kanım dediğin insan sana sırt çevirebiliyor.Hem de ortada ki konuda senin bir suçun günahın yokken..Beni anlamasını beklemeyebilirdim ama bunca yılın hatrına dinlemesini beklerdim.Tamamen benim dışımda gelişen şeylerden benim sorumlu tutulmam benim saflığımdan sebep..
Kimseye haddinden çok güvenilmemesi gerektiğini anlamam için Allah'ın bana gönderdiği kaçıncı işaret ama beni saf yaratmış ben ne yapayım..

4 yorum:

  1. Bende öyle kaybetmiştim 10 yıllık arkadaşımı geçenlerde Facebooktan bulup pişmanlıklarını yazdı. Ama ne yazık ki hiçbirşey eskisi gibi olmadı. Umarım hatasını çabuk anlar. Giden geri gelmiyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende şuanda görüşüyorum 1 senenin üzerine sorunlarımızı halletmek için görüştük ama dediğin gibi eskisi gibi olmuyor hiç bir şey.Eksik kalan bir şeyler oluyor ama bunu ne sen ne o çözemiyor..Kopan bağlar zor bağlanıyor bağlansa da izi kalıyor :)

      Sil
  2. Sevgili Selinselle, sanırım kimseyi hayatımızın merkezi yapmadan yaşamayı öğrenmemiz gerekiyor. Tabi ki hayatımız da varlıkları devam etsin ama dünyamızı onların üzerine kurmamalım. Böylece hayatımızdan bir sebeple çıktıklarında; biz kaldığımız yerden kolayca devam edebiliyor olacağız... Bunu yapmak hiç de kolay değil biliyorum ama denemek o kadar zor değil ;) SEVGİLER

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayatının merkezine koymaktan ziyade insanın güvendiği bir dostu olur illa ki.Ondan zarar geleceğini düşünmezsin.Bu da o misal.Dediğine tabi ki katılıyorum ama bu merkeze koymaktan çok kendim gibi saf görmemden kaynaklı bir şey :) sevgiler canım..

      Sil

Sen şimdi bana yorum yazıyorken ben bunalımda da olabilirim ya da hoppa hoppa üçyüzbeşyüz diye kendi kendime eğleniyor da olabilirim :)
Ama bana güzel yorumlarınızı bırakın.Benim için hepsi önemli..Olur da yorumunuz yayınlanmazsa mail ulaşmamış olabilir ya da fazla art niyet sezmiş olabilirim :) Şimdiden teşekkürlerimi sunar hepinizi öperim :*